Barnvisor

Räkna ut ditt BMI på nätet blir enklare nu

Posted on Posted in Mat & recept, Nyheter

Om du har behov att räka ut ditt BMI kan man enkelt göra det på nätet via en del olika tjänster och sajter. Det finns många sajter som hjälper dig att räkna ut BMI samt tolka resultatet via en tabell. Det finns många liknande sidor men denna erbjuder en del nyheter.

Att räkna ut sitt BMI kan vara viktigt där för har vi utvecklat denna tjänst. BMI, som är en förkortning av Body Mass Index, och är en enkel metod för att beräkna om du är normalviktig, överviktig eller underviktig. BMI är dock inte ett exakt mått utan varierar en del beroende på muskelmassa samt du är barn och man eller kvinna. Det finns olika tabeller som avgör din vikt klass utifrån kön och ålder. Resultatet skall dock inte övertolkas utan användas som ett riktmärke huruvida din vikt är normal eller inte. Olika värden för vikt inom BMI fastställs av WHO. Och det pågår ständigt diskussioner om revideringar när ny forskning kommer med nya resultat. En sajt där du kan räkna samt tolka ditt BMI är bmikalkylator.se. På den sajten kan man enkelt räkna ut BMI samt se i olika tabeller vad det resultatet betyder.

Denna tjänst kommer att byggas på med mer innehåll som artiklar samt olika tjänster löpande. Det är ett stort ämne att rapportera om så det finns många uppslag på hur sajten kan leva vidare och utvecklas med tiden. Sajten kommer också bevaka och rapportera om nyheter inom viktminskning och bantning. En bransch som hela tiden hittar på nya saker och tjänster.

Lämna ett svar