Senaste nytt om charterbolag? Var kan man hitta det?

Posted on Posted in Resor

Det finns många sidor som rapporterar om nyheter inom resor och charter. Charterbolagens kamp om kunderna är stor och det gäller att komma med nyheter för att locka till sig kunderna.

En ny sajt som försöker hänga med i nyhetsflödet är sidan solcharter.se. Deras mål är att rapportera och beskriva populära destinationer inom charter och resande. Att försöka skapa en aktuell bild av bolagens nyheter och vad som är hett inom resande till sol och bad. Trenden att resa har aldrig varit större och nya resmål dyker hela tiden upp i resebolagens sortiment. De gäller att förnya sig och att hela tiden komma på nya fräscha koncept som kan locka resenärerna till att boka.

Sajten är skapad av bolaget Tobera AB och ska försöka skapa ett mervärde på en hårt konkurrensutsatt marknad. Genom att hela tiden vara aktuella med det de skriver hoppas de att de ska lyckas skapa en sida som kan vara intressant över tiden.

– Vi fokuserar på att lyfta fram nyheter som vi vet att kunderna letar efter, säger Torkel på Tobera.

Det gäller dock att hela tiden uppdatera och publicera intressant material för att resenärerna kommer tillbaka och följer sajten framtida rapportering. Att skriva om resor har dock aldrig varit enklare eftersom utbudet av nyheter är större än tidigare.

 

 

Lämna ett svar