Barnvisor

En sida med barnvisor, dopvisor, ramsor och rim

Posted on Posted in Nyheter

Saknar du en sajt med gamla och nya visor för barn och föräldrar? Jobbar på en lösning som ska vara klar snart. Ett ställe där man enkelt hittar visor och sånger med text till låtar.

Jobbar på en ny sida om barnvisor. Det blir en samlingssida med texter för musik, rim och ramsor för barn och föräldrar. En komplett sajt med alla typer av musik riktade mot barn och föräldrar. Vi hoppas att denna tjänst kommer att vara till stor glädje för alla föräldrar och morföräldrar som letar efter trevliga barnsånger att sjunga med sina barn eller barnbarn. Det är kul att utveckla sajter till barn eftersom barn är så uppskattande när det gäller bra innehåll. Designen är inte klar än men den kommer att vara responsiv så att den funkar i alla medier.

Sajten ska täcka alla typer av låtar och kommer ha kategorier som barnvisor, barnramsor, dopvisor, barndikter, vaggvisor mm. I framtiden kommer sajten byggas ut med fler kategorier och möjligheter, Det finns otroligt många sätt att bygga ut sidan med olika typer av innehåll. Sajten kommer att lanseras inför årsskiftet 2008/2009. Vi får se hur det gå och om den blir klar i tid.

Lämna ett svar